Ochrana osobných údajov 2017-09-27T14:08:28+00:00

Milí návštevník,


teší nás, že ste na našich stránkach. Prosím, prečítajte si nižšie uvedený text o podmienkach používania týchto stránok a ochrane Vašich údajov, aby nedošlo k nedorozumeniu a nejasnostiam. Nech Vám naše stránky prinesú úžitok.

Kto sme a kde nás môžete kontaktovať

Prevádzkovateľom stránok je:

REMILA s.r.o., Cukrovarská 320/18, Trenčianska teplá, 914 01

IČ: 47230819, IČ DPH: SK2023806004

Kontaktovať nás môžete:

  • elektronicky na emailovej adrese info(zavináč)cukrovadepilacia.sk
  • písomne na adrese: REMILA s.r.o., Cukrovarská 320/18, Trenčianska teplá, 914 01

Tieto informácie sú súčasťou obchodných podmienok prevádzkovateľa stránky www.cukrovadepilacia.sk

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ plne rešpektuje dôverný charakter Vašich dát, ktoré vyplňujete na týchto stránkach. Dáta sú zabezpečené a chránené proti zneužitiu.

Používame ich ku vzájomnej obchodnej komunikácii a oznámenia informácií, do budúcna k realizácii možných obchodov, tiež ku kompletnej zákazníckej administratíve a zároveň k marketingovým účelom.

Tieto dáta sú ukladané v databáze s prísnym zabezpečením proti zneužitiu a nie sú poskytované tretím stranám.

Na požiadanie Vám podľa možností obratom a písomne oznámime, či a aké osobné údaje máme o Vás zaznamenané. Pokiaľ by navzdory našim snahám a správnosti údajov a ich aktuálnosti boli zaznamenané nesprávne informácie, na požiadanie ich opravíme. Pokiaľ máte otázky týkajúce sa spracovania Vašich osobných údajov, môžete ich smerovať na nás a kontaktovať nás.

Získavanie a spracovávanie osobných údajov

Keď navštívite naše webové stránky, zaznamenajú naše webové servery štandardným spôsobom IP adresu, ktorá Vám bola pridelená poskytovateľom internetových služieb, webovú stránku, z ktorej nás navštívite, webové stránky, ktoré u nás navštívite a tiež dátum a dĺžku návštevy.

Osobné údaje sa zaznamenávajú len vtedy, keď nám ich poskytnete z vlastnej vôle, napríklad v rámci registrácie cez webový formulár alebo vyplnením objednávky. Postúpenie osobných údajov štátnym zariadeniam a úradom nasleduje iba v rámci záväzných právnych predpisov.

Registráciou na našich stránkach a vyplnením údajov do webového formulára, nám dávate Váš súhlas, podľa zákona č. 122/2013 Z.z. a umožníte nám zasielať Vám obchodné oznámenie, z ktorého sa môžete kedykoľvek, podľa zákonných podmienok, odhlásiť a Váš súhlas, tak vziať naspäť.

Vyplnením prípadného predajného formulára, zákazník súhlasí so zaradením, jeho vyplnených osobných údajov do databázy prevádzkovateľa, ako správcu, a s ich následným spracovaním pre marketingové účely a s prijatím obchodných oznámení, prostredníctvom elektronických prostriedkov a to na dobu do odvolania súhlasu. Zároveň zákazník udeľuje súhlas stým, aby mu prevádzkovateľ zasielal informácie o pripravovaných akciách a ponuke svojich obchodných partnerov.

Možnosť odhásenia

Chceme Vaše údaje použiť k tomu, aby sme Vás mohli informovať o našich produktoch a službách, prípadne zistiť Vás názor na ne. Účasť na týchto akciách je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s nimi nesúhlasili, môžete nám to kedykoľvek oznámiť a my urobíme nápravu. V prípade emailovej komunikácie sa z odberu obchodných oznámení môžete kedykoľvek odhlásiť s pomocou odkazu na odhlásenie uvedeného v zápätí každého emailu. V prípade sms odoslaním správy.

Cookies

Ako prevádzkovateľ stránok používame cookies k tomu, aby sme mohli sledovať preferencie návštevníkov a podľa toho optimálne vytvárať webové stránky. Cookies sú malé “súbory”, ktoré sa uložia na Váš pevný disk. to vedie k zjednodušeniu navigácie a zaisteniu vysokej miery užívateľského komfortu webovej stránky. Cookies sa môžu využívať k zisteniu, či ste už zo svojho počítača navštívili naše stránky. Identifikuje sa iba cookie na Vašom počítači. Používanie cookies môžete deaktivovať vo Vašom internetovom prehliadači.

Nový tovar

Hodnotenie nákupov

★★★★★
5 5 1
S tovarom som nadmieru spokojná. Ochota, rýchlosť dodania zásielky či odpovedanie na prípadné otázky je všetko na výbornú.

★★★★★
5 5 1
Velka spokojnost.

★★★★★
5 5 1

★★★★★
5 5 1
Veľmi rýchle dodanie, som spokojná so všetkým.

★★★★★
5 5 1
nakup prebehol bez problemov, s produktom som velmi spokojna, velmi ocenujem informacne emaily ohladne pouzivania pasty. dakujem pekne